Bajnokságok

2020 nyara óta szinte megállás nélkül azon dolgoztunk, hogy idén ősszel útjára indíthassuk 10 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokságunkat, amiben a magyarországi Counter-Strike: Global Offensive, a League of Legends, a Valorant és a FIFA játékosok egyaránt megtalálhatják a számításukat.

Az ilyen formában életre hívott Valorant versenyünk első selejtezője már október végén elindult, amit novemberben a CSGO és a LoL kvalifikációs versenyei követtek. A legizgalmasabb összecsapások pedig az év hátralevő felében kezdődnek, ugyanis a selejtezőkön túl jutó legjobb hazai csapatok ekkor fognak megküzdeni az országos szinten kimagasló pénznyereményekért.

Itt azonban nem állunk meg, hiszen nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy 2021 lesz szövetségünk történetének legnagyobb mérföldköve, ugyanis januárban elindul az otthonmaradásra és játékra buzdító Stay & Play Gamer Cup újabb felvonása és elkezdődik a Magyar Esport Bajnokság FIFA 21 versenye. Februárban egy különleges Egyetemi Bajnoksággal fogjuk megmozgatni a hallgatókat, márciusban pedig jön a CSGO egyéni bajnokságunk tavaszi szezonja, illetve május végén lezárult a LoL, a Valorant és a CSGO csapatversenyünk.

A kisebb nyári szünetet követően augusztus végén visszatérünk a Stay & Play kupánkkal, szeptemberben rajtol a CSGO egyéni versenyünk őszi etapja, októberben pedig ismét érkezik a Magyar Esport Bajnokság, aminek a CSGO, a LoL és a Valorant szerelmesei fognak leginkább örülni. A következő évi felhozatalt pedig a FIFA 22 zárja majd, amiből ugyancsak egy izgalmas bajnokságot fogunk rendezni.