Bajnokságok

2020 nyara óta szinte megállás nélkül azon dolgoztunk, hogy idén ősszel útjára indíthassuk 10 millió forint összdíjazású Magyar Esport Bajnokságunkat, amiben a magyarországi Counter-Strike: Global Offensive, a League of Legends, a Valorant és a FIFA játékosok egyaránt megtalálhatják a számításukat.

Esport bajnokságok

Az ilyen formában életre hívott Valorant versenyünk első selejtezője már október végén elindult, amit novemberben a CSGO és a LoL kvalifikációs versenyei követtek. A legizgalmasabb összecsapások pedig az év hátralevő felében kezdődnek, ugyanis a selejtezőkön túl jutó legjobb hazai csapatok ekkor fognak megküzdeni az országos szinten kimagasló pénznyereményekért.

Bajnokságok 1

Itt azonban nem állunk meg, hiszen nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy 2021 lesz szövetségünk történetének legnagyobb mérföldköve, ugyanis januárban elindul az otthonmaradásra és játékra buzdító Stay & Play Gamer Cup újabb felvonása és elkezdődik a Magyar Esport Bajnokság FIFA 21 versenye. Februárban egy különleges Egyetemi Bajnoksággal fogjuk megmozgatni a hallgatókat, márciusban pedig jön a CSGO egyéni bajnokságunk tavaszi szezonja, illetve május végén lezárult a LoL, a Valorant és a CSGO csapatversenyünk.

A kisebb nyári szünetet követően augusztus végén visszatérünk a Stay & Play kupánkkal, szeptemberben rajtol a CSGO egyéni versenyünk őszi etapja, októberben pedig ismét érkezik a Magyar Esport Bajnokság, aminek a CSGO, a LoL és a Valorant szerelmesei fognak leginkább örülni. A következő évi felhozatalt pedig a FIFA 22 zárja majd, amiből ugyancsak egy izgalmas bajnokságot fogunk rendezni.