Egymilliós díjazással tér vissza a Digital Warriors!

2022. október 14.

Újra visszatér sok magyar játékos kedvence, a Digital Warriors, amit ezúttal a Honvédelmi Sportszövetség, és a Lenovo hoz el nektek, míg az esemény teljes lebonyolításáért a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség felel. A kétnapos offline versenyt ezúttal is CS:GO-ban rendezik meg 2022. október 29. és 30. között a budapesti Gamerlandben. Az összdíjazás pedig újra 1 millió forint, ami a legjobb három csapat között kerül szétosztásra.

Egymilliós díjazással tér vissza a Digital Warriors! 3

Nevezés

Az eseményen kizárólag 14 éven felüli magyar állampolgárok indulhatnak.

A versenyre való regisztráció díja játékosonként 5 ezer forint, azaz csapatonként 25 ezer forint (5 játékos esetén), de maximum két cserejátékost is nevezhetnek a csapatok.

A Digital Warriors Legion Major Kupa versenyre így regisztrálhatsz:

  • Menj fel a www.nges.hu/jelentkezes/digitalwarriors oldalra, ahol a csapatod nevének és a személyes adataid megadásával nevezz a versenyre.
  • A megadott e-mail címedre kapni fogsz egy levelet, a leírtaknak megfelelően el kell küldenetek a nevezési díjat.
  • Ha a csapatodból mindenki befizette a nevezési díjat, e-mailben kapni fogtok visszaigazolást a nevezés sikerességéről.
  • Ezután jelentkezz be az EsportManager fiókodba (ha még nincsen EsportManager fiókod, hozz létre egyet ingyenesen).
  • Az EsportManager felületén az emailben kapott kóddal jelentkezz a versenyre. A helytelen adatokat megadó résztvevők az Adminisztráció saját belátása szerint kizárhatók.

Azzal, hogy részt veszel a versenyen, elfogadod a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség szabályzatait, valamint az EsportManager Felhasználási Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát.

Egymilliós díjazással tér vissza a Digital Warriors! 5

Dátumok

A verseny menetrendje:

  • 2022. október 29. (szombat) – Csoportmérkőzések
  • 2022. október 30. (vasárnap) – Döntők

Az esemény teljesen offline kerül megrendezésre a budapesti Gamerland-ben. Megnyitó szombaton 9 órakor, míg kezdés 10 órakor, vasárnap pedig 12 órakor.

 

Díjazás

Összesen 1 millió forintot lehet majd nyerni, ami helyezettekre lebontva így néz ki:

  • Első helyezett – 500 000 FT
  • Második helyezett – 300 000 FT
  • Harmadik helyezett – 200 000 FT

 

Fontos dokumentumok

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve csatlakozzatok az NGES Discord szerverére!

A versenyhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!