Érkezik a GES FIFA 19 Magyar Kupa döntője – Íme a 24 döntőző játékos!

2020. november 19.

Ismét FIFA 19 versenyen mérhetik össze tudásukat az ország legjobb játékosai a Gaming és Esport Sportági Szövetség (GES) rendezvényén. A Fifa 19 Ultimate Teamben tartott verseny összdíjazása ezúttal is 300 000 forint, melyet egy nagy szabású offline döntőn érdemelhet ki a végső győztes.

Ezt a döntőt most csütörtökön (április 18.) rendezik meg a Magyar Telekom székházában!

A selejtezők lepörögtek, Xbox és PS4 paltformon feszültek egymásnak a játékosok, mindkét kategóriából 12-en juthattak el az offline döntőig. A lista végre hivatalos, íme Magyarország legjobb 24 FUT játékosa:

A PS4-es Offline döntő résztvevői

  • Brád Márton Csiklya Csaba Fellegi Norbert Imre Mátyás Nagy Dávid Novák Dániel Petróczi Donát Réti Erik Fábián Dániel Murár Dániel Kleine Péter Jordán Benedek

Az Xbox-os Offline döntő résztvevői

  • Kelemen Bertold Várszegi Márk Csete Patrik Rása Gergő Szirtesi Gábor Hamvas Bence Dániel Kellner Konrád Roland Brandt Raymond Vadicska Olivér Gyöngyi Zsolt Molnár Gábor

Igazán sziporkázó rendezvénynek hangzik már a nevekből is, az Xbox-os döntőn ugyanis részt fog venni két kiemelt játékos is, Gabinho, valamint Molnargabo is, akik akár újra is játszhatják a V4 negyeddöntőjét. A két játékos ugyanis már csapott össze nagyszabású tornán, akkor Gabinho került ki győztesül a párosításból, ő egyébként később az egész versenyt meg is nyerte.

A legutóbbi, tavaly év végén rendezett GES verseny összefoglalóját itt hagyjuk, csak amolyan kedvcsináló gyanánt: