Jön a 17 milliós Magyar Esport Bajnokság!

2021. április 26.

Alig egy hónapja ért véget a Stay & Play Gamer Cup 3.0, de máris itt az újabb megmérettetés, ugyanis visszatér a Magyar Esport Bajnokság, mégpedig az eddigi legmagasabb, 17 millió forintos összdíjazással!

Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) ezúttal minden idők egyik legjelentősebb magyar esport versenysorozatát hozza el a hazai játékosok számára.

Az NGES – az első MEB szériához hasonlóan – ezúttal is négy különböző játékban szervez versenysorozatokat, ezek a következők:

  • Counter-Strike: Global Offensive (5on5)
  • VALORANT (5on5)
  • League of Legends (5on5)
  • FIFA 21 FUT (1on1)

Ahogy azt láthatjátok, a legnépszerűbb kompetitív játékokban folyik majd a küzdelem, amelyek között megtalálunk csapat és egyéni kategóriát, valamint PC-s és konzolos versenyszámokat is.

Jön a 17 milliós Magyar Esport Bajnokság! 2

A versenyek 2021. május 8-tól egészen július közepéig tartanak, összesen tehát több mint két hónapon keresztül folynak majd a küzdelmek. A kezdési időpontok:

  • FIFA 21 FUT – május 8. (szombat)
  • CS:GO – május 8. (szombat)
  • LoL – május 9. (vasárnap)
  • VALORANT – május 9. (vasárnap)

A teljesen ingyenes jelentkezés már elindult, úgyhogy érdemes minél hamarabb regisztrálni, nehogy lemaradjatok róla.

A díjazás pedig a következőképpen alakul:

Counter-Strike: Global Offensive 5 000 000 FT (PC)
VALORANT 5 000 000 FT (PC)
League of Legends 5 000 000 FT (PC)
FIFA 21 FUT 1 500 000 FT (PlayStation és Xbox)

+ 500 000 FT különdíj a legsikeresebb hazai esport szervezetnek

Leet Gaming Brand

Ahogy az első Magyar Esport Bajnokságon, illetve a három Stay & Play Gamer Cup során, úgy természetesen most is lesz az eseményről élő közvetítés. A CS:GO, LoL és VALORANT versenyeket a Leet Esport csatornáján, a FIFA 21 bajnokság mérkőzéseit pedig Molnargabo jóvoltából tudjátok majd figyelemmel kísérni!

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve csatlakozzatok az NGES Discord szerverére!