Stay & Play Gamer Fortnite Cup összefoglaló: győzött a papírforma?!

2020. november 19.

A két favorit csapat dominált a Stay & Play Gamer Cup Fortnite versenynapokon!

Lassan két hete olvashattátok a bejelentést, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség ismét megrendezi a Stay & Play Gamer CupotA felhozatalból természetesen az Epic Games Battle Royale játéka, a hazánkban is nagyon népszerű Fortnite sem maradhatott ki. Ráadásul ezúttal 2 versenynap is összecsaphatnak egymással a játékosok!

A jó hangulatról sweet és Zackey gondoskodott, az ő Twitch csatornáikon követhettük végig az eseményeket. Róluk bővebben is olvashatsz az >ALÁBBI< bejegyzésünkben.

Szombaton 30 trió mérkőzött meg 5 körön át, az itt kialakult rangsor döntötte el a verseny kimenetelét. Természetesen már a szombati nap első meccsén egymásnak esett sweet és Zackey triója, igazán izgalmas végjátékot láthattunk, garantált volt az izgalom nap többi meccsén is. Vasárnap már egy elődöntővel is “szűrték” a játékosokat, így 1+5 meccset láthattak a nézők. Ez a nap is bővelkedett az izgalmakban, a végjátékok sem voltak unalmasak most sem. A két streamen több mint 1000 ember drukkolt a csapatoknak.

A végeredmény

Szombat

Ezt a napot Zackey és triója (Gentuu és Haawkon) húzta be, így náluk landolt a 75000 forint.

Vasárnap

Stay & Play Gamer Fortnite Cup összefoglaló: győzött a papírforma?! 3

Vasárnap pedig a másik favorit csapat, sweetEragonist és Nova vihette haza az első helyért járó, 75000 forintos pénznyereményt.

Gratulálunk a nyertes trióknak és a résztvevőknek, ne feledjétek, hétvégén R6 és CS:GO lesz terítéken!

Stay & Play Gamer Fortnite Cup összefoglaló: győzött a papírforma?! 5